Sälj din mobil utan krångel och prutande

Är du också en av de som inte orkar sälja din begagnade mobil för att du inte vill betala för att lägga upp en annons på blocket, behöva ta emot samtal ifrån prutare och snackare som vill få dig att till vilket pris som helst sänka ditt begärda bud på telefonen? I så fall är du precis som en av oss.

Det är just därför som vi skriver denna artikel, för att vi inte visste att det fanns möjlighet att sälja sin mobil, få samma pengar utbetalt eller strax under men utan att behöva betala för att ladda upp en blocket-annons och slippa prata med prutare.

Företag som köper din telefon, enkelt via nätet

Det finns företag som har som sin core-business och affärsidé att köpa in det som du anser i vissa fall är skräp eller för att du ska slippa just dessa steg som vi beskrev tidigare i artikeln. Sälja mobil har aldrig varit så enkelt.

Denna gång pratar vi om aktören mobilpart.se som gjort det superenkelt för dig som privatpersoner eller företagare att enkelt surfa in på deras hemsida, värdera din telefon för att sedan besluta själv om du vill posta in den för försäljning, helt utan säljkrav om du inte skulle vara nöjd med anbudet som du får. Vi vill även här höja en varningens finger för oseriösa aktörer på marknaden som satt i system att skylta ett högre pris på hemsidan, för att sedan toksänka priset i hopp om att du inte ska orka ta tillbaka telefonen och acceptera budet.

Så kan vi efter att vid tre olika tillfällen testat mobilpart.se säga säkert att de inte gör. Alla tre gånger så har det slutat med att vi fått samma pris utbetalt för telefonerna som det priset som skyltades på hemsidan. Det tycker vi är fair och så som en business ska skötas!