CBD Olja förändrade löpning för mig

Som ni känner till älskar jag löpning mer än någonting i livet. Därför vill jag också kunna fortsätta springa många år framöver. Något jag satsat allt mer på äldre dar är det här med återhämtning och då har en produkt blivit allt viktigare för mig, Nämligen CBD Olja.

Här kan du köpa cbd olja som jag själv tycker är riktigt bra. Om du inte vet vad det är för något och vill lära dig mer, läs mera.

Vad är CBD Olja?

Jo det ska jag förklara, det är en produkt som kommer i små flaskor som man sedan med hjälp av den tillhörande pipetten droppar under tungan och sedan sväljer. Själva innehållet kommer ifrån hampa, en växt som säkert flera av er känner till. Produkten innehåller några riktigt intressanta ämnen som kallas för cannabinoider och det är dessa som för mig har förändrat mitt liv. Mycket på grund av det Endocannabinoida systemet.

Va, vad är det endocannabinoida systemet för något?

Det endocannabinoida systemet är ett biologiskt system som utvecklades för miljontals år sedan i de flesta djur. Cannabinoider som CBD Olja innehåller påverkar det här systemet och gör det på ett mycket intressant vis. Det är nämligen så att det endocannabinoida systemet är agerar som ett sorts “kontrollsystem” i kroppen. Genom att reglerar en rad olika kroppsliga funktioner såsom aptit, immunförsvaret och nervsystemet.

Så vad har det här med löpning att göra?

Jo det är nämligen så att allt fler instämmer att återhämtning är en viktig del i träning och för att lyckas, inklusive träning. Cannabinoiderna i CBD Olja har visat sig ha flera intressanta egenskaper, vilket är varför atleter världen över allt mer börjat nyttja dessa “CBD Produkter” och delar med sig av sina erfarenheter till världen. Där bland annat återhämtning.

Så här fungerar CBD Olja för mig

Jag använder CBD Olja två gånger dagligen. Först på morgonen då jag tar lite mindre och sedan på kvällen tar jag lite mer. Vanligtvis brukar jag kombinera det med mat, men det händer att jag tar det på tom mage. Smaken är sådär, men med tiden har jag faktiskt lärt mig att uppskatta smaken!

Iallafall, något jag märkt tydligt är hur CBD Olja får mig att sova djupare och vakna mer utsövd. Dessutom är min egna uppfattning att jag återhämtar mig märkbart snabbare efter tuffa träningspass. Inte nog med det så känns det faktiskt som mitt immunförsvar blivit starkare, jag blir allt mer sällan sjuk. Sen säger mycket av forskningen och experterna på området att det såklart kräver att du sköter dig själv på andra fronter i livet. Men för mig har det helt klart varit en stadig byggsten mot ett friskare och mer hälsosamt liv.

Lycka till med löpningen!